Introductieprogramma

Een nieuw bedrijf met een nieuwe omgeving. wehkamp verzorgt regelmatig integrale introductiedagen voor nieuwe medewerkers. De opzet is een informatieve en informele dag waarin je een goed beeld krijgt van de organisatie, de afdelingen en de cultuur.

 

De dag start met interessante presentaties van directieleden en managers van verschillende afdelingen. Dit wordt afgewisseld met interactieve opdrachten in de organisatie. Afsluitend wordt er een uitgebreide rondleiding gegeven in onze fotostudio in Westenholte. Naast deze dag ga je ook nog een middag naar het Logistieke Service Centrum in Zwolle, hier krijg je een goed beeld van het complexe logistieke proces.

 

De introductiedag maakt onderdeel uit van het inwerkprogramma. Elke nieuwe medewerker krijgt een inwerkprogramma om zich zo snel mogelijk thuis te voelen op zijn afdeling, binnen zijn functie en uiteraard als teamgenoot van wehkamp.nl.

“Een zeer informatieve en interactieve dag”

lisanne

Lisanne Goettsch

Content Medewerker Allianties

“De introductiedag was een gezellige dag, waar we op een interactieve manier kennismaakten met de organisatie en verschillende afdelingen. De dag begon met enkele presentaties over de organisatie in het algemeen en de marketing afdeling.
Vervolgens was er een speeddate met de andere nieuwe medewerkers. Gevolgd door een interviewronde met managers van verschillende afdelingen, waar je anders niet direct mee in contact komt. Erg interessant om kennis te maken met collega’s met een andere functie en achtergrond. De dag werd afgesloten met een rondleiding in de fotostudio.

 

Al met al een gevarieerde en geslaagde dag.”

“Een gevarieerde en geslaagde dag”

nick

Nick Hendriks

Groepsleider LSC Dedemsvaart

“De introductiedag geeft je een goed beeld van de gehele organisatie, het laat je zien wat voor een dynamische, levendige en bruisende organisatie wehkamp is. De dag begon met een presentatie over de missie en visie van wehkamp.nl, gevolgd door een presentatie over marketing en branding. Daarna was het tijd om zelf aan de slag te gaan.
Via het leuke speeddating maak je kennis met een aantal collega’s van andere afdelingen, vervolgens kreeg je in een klein groepje de kans om 2 managers te interviewen. Na de lunch kregen we een rondleiding door de fotostudio in Westenholte.

Kortom een zeer informatieve en interactieve dag waarbij je op een leuke/enthousiaste manier kennis maakt met de andere collega’s en wehkamp.”

“De beste willen zijn met online technologie”