Stage & afstuderen

Stage bij wehkamp
Veel ontwikkelingen, veel dynamiek: altijd interessant bij wehkamp. Voor stagiaires een interessante plek om veel en goede kennis op te doen. Voor het afsluiten van je studie maar ook zeker ter voorbereiding van je eerste baan. Na veel theoriekennis vanuit je studie is het interessant om te zien wat de opgedane kennis in de praktijk inhoudt. Het is niet meer: “Wat wil je later worden?’, maar “Wat wil je nu worden?”.

 

Stage
Wil je stage lopen bij wehkamp? Dat kan! We bieden geregeld interessante stageplaatsen aan voor leergierige en enthousiaste studenten op onze afdelingen Marketing, ICT, Finance en Buying & Sales (o.a. voor de afdelingen Mode, Beauty & Wellness, Electronica, Entertainment & Huishoudapparatuur en Partnership Development).

 

Online winkelen wordt wereldwijd steeds populairder. We zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe talenten die ons bedrijf iets extra’s kunnen bieden. Er zijn volop mogelijkheden voor studenten die aantoonbaar enthousiast zijn over (online) retail of online marketing. Wij hebben diverse plekken beschikbaar voor stagiaires met een opleiding in één van de volgende richtingen:

 

– MBO Mode, Vormgeving, Bedrijfsadministratie en ICT;
– HBO Mode, SBRM, (Commerciële) Economie, Informatica, Logistiek, Marketing en Communicatie;
– WO Econometrie, Wiskunde, Bedrijfskundige Informatica en Bedrijfskunde.

 

 

Zie jij jezelf bij wehkamp? Neem dan snel contact op, want wij bieden jaarlijks verschillende stageplekken aan voor studenten met dit profiel. Zijn de kernwoorden Nieuwsgierig, Enthousiast, Creatief, Leergierig en Zelfstandig op jou van toepassing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Afstuderen
Wil je afstuderen bij wehkamp? Regelmatig hebben we de mogelijkheid om de begeleiding te bieden die een afstudeerder nodig heeft. Met name voor studenten Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Econometrie of Wiskunde hebben we vaak ruimte voor een interessante afstudeeropdracht. Stuur ons dus gerust je afstudeersollicitatie en vermeld er duidelijk bij welke eisen aan je afstuderen gesteld worden. Op basis daarvan kunnen we kijken of we je een uitdagende opdracht met goede begeleiding kunnen bieden.

 

Stage lopen of afstuderen bij wehkamp staat voor veel kennis opdoen onder goede begeleiding. Studenten worden enthousiast bij ons binnengehaald en het gebeurt vrij regelmatig dat afstudeerders/stagiaires doorstromen naar een vaste baan bij ons.

“Een organisatie met veel dynamiek en goede energie waar ik me thuis voel”