Veelgestelde vragen

Welke vestigingen heeft wehkamp?
wehkamp heeft vier vestigingen. Naast het hoofdkantoor en de fotostudio in Zwolle zijn er twee logistieke servicecentra: één in Zwolle en één in Maurik (bij Tiel).

Hoe kom ik bij het hoofdkantoor van wehkamp?
Met de auto: Ons hoofdkantoor zit op de Meeuwenlaan 2, 8011 BZ te Zwolle. Dat ligt vlak langs de A28. Vanaf afslag Zwolle Centrum ben je zo bij ons!
Lopend: Vanaf het Centraal Station in Zwolle is het ongeveer 15 minuten lopen naar het hoofdkantoor. Ook zijn er meerdere buslijnen die richting het hoofdkantoor gaan. Kijk hier voor de routebeschrijvingen.

 

Hoe weet ik of nog kan reageren op een vacature?
Alle vacatures die op deze website staan zijn actueel. Je kunt hierop dus solliciteren!

 

Welke openstaande vacatures zijn er?
Neem een kijkje bij de vacatures. Daar kan je meteen zien welke vacature we op dit moment open hebben staan.

 

Hoe kan ik solliciteren?
Bij elke vacature  kun je direct je gegevens invoeren en je CV uploaden om te solliciteren. We zijn benieuwd!

 

Wat verwachten jullie van mijn sollicitatie?
Laat ons weten wie je bent en vertel ons waar je op werkgebied goed in bent. Dit kun je doen door een motivatiebrief en een CV naar ons te sturen. Het is belangrijk om ons nieuwsgierig te maken naar wie je bent en wat je kunt. Een foto toevoegen is handig voor ons, maar geen must. Ga naar de vacatures en solliciteer!

 

Is er ruimte voor een open sollicitatie?
Heb je goed rondgekeken bij de vacatures en zit jouw droombaan er nog niet tussen? Reageer via Open sollicitatie. We komen graag met je in contact!

 

Zijn er stageplaatsen of afstudeerprojecten beschikbaar?
wehkamp is regelmatig op zoek naar stagiaires voor praktijkstages of afstudeeronderzoeken. Voor actuele stage vacatures kijk bij de vacatures of reageer als stagiair bij de open sollicitatie.

 

Bewaren jullie mijn gegevens?
In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. Je gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is.

 

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb over een vacature?
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via 038-4973306 of stuur een mailtje naar vacature@wehkamp.nl.

 

Parttime werken: kan dat bij wehkamp?
In veel functies op alle niveaus zijn er mogelijkheden om parttime te werken. Vacatures waarbij parttime werken mogelijk is, worden ook als zodanig beschreven. In andere gevallen kun je dit overleggen met de adviseur HR die voor de vacature of de functie verantwoordelijk is.

 

Wat zijn de doorgroei- en opleidingsmogelijkheden bij wehkamp?
wehkamp heeft een opleidingsbeleid waarin interne en externe trainingen maar ook interne doorgroeimogelijkheden centraal staan. Kijk hier voor meer informatie over Opleidingen & Carrièremogelijkheden.

 

Wat biedt wehkamp mij?
wehkamp heeft een sprekende bedrijfscultuur: leuke collega’s, een duidelijke visie en een goede werksfeer. Daarnaast hebben we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Alle informatie over wat wehkamp biedt vind je terug onder Jij bij ons. Neem snel een kijkje daar!

 

Krijg ik personeelskorting als ik werk bij wehkamp?
Ja! Je krijgt personeelskorting op bijna alle artikelen die wehkamp verkoopt!

 

Wie werken er bij wehkamp.nl?
In totaal werken er ruim 650 mensen bij wehkamp. Ongeveer de helft werkt op het hoofdkantoor in Zwolle. De andere helft is verspreid over de fotostudio en de 2 Logistieke Service Centra in Zwolle en Maurik. De gemiddelde leeftijd van deze 4 vestigingen samen is 43 jaar, op het hoofdkantoor is de gemiddelde leeftijd 37,7 jaar. We hebben een goede mix van mannen, vrouwen, verschillende leeftijden, hoogte van dienstjaren en unieke persoonlijkheden!

 

Kijk snel bij onze collega’s om een indruk te krijgen van ons!

“Gemak bieden aan onze klant, daar gaat het om”