Voorwaarden & beloning

Als toptalent binnen wehkamp kom je in een ‘world league’ team van e-commerce experts die je graag willen inspireren en je bij je persoonlijke groei willen ondersteunen. Je leert wat het is om bij een top e-commerce speler te werken en je bent direct betrokken bij laatste online ontwikkelingen.

 

Daarnaast zijn we bij wehkamp heel helder en duidelijk over onze arbeidsvoorwaarden. We bieden een compleet & actueel aanbod, passend bij het grootste online warenhuis van Nederland.

 

In dat complete aanbod zit:
– een passend salaris
– 8,5% vakantiegeld
– een ruim aantal vakantiedagen
– prima reiskostenvergoeding
– goede pensioenopbouw
– een vaste eindejaarsuitkering van 2%
– een winstdelingsregeling en in sommige functies ook een prestatie afhankelijke bonus,
– mogelijkheden voor een korting op diverse verzekeringen
– en daarnaast voor alle medewerkers een interessante personeelskorting op bijna het gehele assortiment van wehkamp.nl!

 

Ook heb je de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Je kunt dan extra verlofdagen bijkopen of je salaris verhogen door verlofdagen te verkopen, maar je kunt ook deelnemen aan het fietsplan. Best een goed aanbod, toch?! Niet verwonderlijk dat wij zo goed scoren op de secundaire arbeidsvoorwaarden bij externe onderzoeken.

 

De ontwikkeling van medewerkers is een top prioriteit en onze talenten koesteren we. We bieden daarom volop mogelijkheden voor opleidingen die noodzakelijk en belangrijk zijn in je functie én opleidingen in het kader van je ontwikkeling en carrièrepad.

“Wehkamp.nl; een bedrijf met lef en passie!”