Onze bedrijfscultuur

wehkamp is een eigenzinnig bedrijf: door de positie die we innemen op de online-retail markt maar ook door de koers die we varen. Die koers is doelgericht en creatief. Met een scherpe focus op resultaat zoeken onze medewerkers altijd naar creatieve oplossingen en mogelijkheden. En dat doen we op een manier waarbij we elkaar zonder omwegen respectvol aanspreken op positieve en negatieve zaken. Dat noemen we transparant en direct.

 

We verrassen onze klanten! Dit doen we door innovatief te zijn en voorop te lopen als het gaat om (internet)ontwikkelingen, assortimentssamenstellingen en service. Maar wij worden ook verrast! Onze medewerkers werken vernieuwend en zijn daardoor altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die passen bij het merk. Ze zijn ook nieuwsgierig: ze stellen kritische vragen, willen van alles weten over de bedrijfsprocessen en komen met nieuwe invalshoeken die ons positief verrassen. Dit kunnen we doorvertalen naar de klant. Een continu proces van innovatie.

 

wehkamp is als echte online retailer scherp en gedreven. We houden onze omgeving goed in de gaten en spelen direct in op marktontwikkelingen en actuele gebeurtenissen. Daarnaast is iedereen erg gedreven om samen goede resultaten te behalen. Wanneer het nodig is, schakelt iedereen dan ook een tandje bij. Zonder moeite, want we weten waarvoor we het samen doen. In veel functies is parttime werken mogelijk, we vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk ook belangrijk.

 

Vakinhoudelijk behoren de medewerkers van wehkamp tot de besten in de markt. Ze zijn professioneel en hebben passie voor hun vak. Deze passie blijkt uit hun trots op wehkamp en de betrokkenheid ten op zichte van het werk en hun collega’s. Afspraak is afspraak, naar onze klanten, collega’s en leveranciers toe en wat we goed doen, gaan we steeds beter doen. Dat noemen we excellente uitvoering en dat betekent dat we verantwoordelijkheid nemen, initiatiefrijk zijn en vertrouwen hebben. Vertrouwen in jezelf, in je collega’s en vertrouwen hebben in de beloftes die gedaan zijn aan onze klanten en aan elkaar. Samen leidt dit tot succes en successen vieren we graag. Maar dan wel samen! Met jou?

“Dat er binnen wehkamp.nl ruimte is om te groeien heb ik wel bewezen”