Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Wij zijn hét online warenhuis van Nederland en we zoeken collega’s die goed bij ons passen. Zie je een vacature die perfect aansluit bij je werkervaring en persoonlijkheid? Laat ons dat dan meteen weten en solliciteer! Zit jouw droombaan er nu nog niet tussen? Laat ons dan weten wie je bent en waar je op werkgebied heel goed in bent. We komen graag met je in contact. Voor alle sollicitaties geldt: maak ons nieuwsgierig naar wie je bent en wat je kan. Hoe meer je ons triggert, hoe sneller we schakelen. Als je sollicitatie bij ons binnen is gekomen, krijg je zo snel mogelijk te horen of we je uitnodigen voor een gesprek. Interessante kandidaten waar we geen passende vacature voor hebben, bewaren we voor wanneer er wel een passende vacature open komt!

 

Eerste gesprek
Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Wij willen meer van jou weten en jij wilt weten hoe het bij wehkamp.nl is. Als blijkt dat jij goed aansluit bij de vacature en jij hebt een goede indruk van wehkamp.nl dan plannen we een tweede gesprek in.

 

Tweede gesprek
Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie en de kwaliteiten die daarvoor nodig zijn. Ben jij de perfecte kandidaat en voldoet deze functie aan alle verwachtingen die jij van je nieuwe baan hebt? Soms krijg je na het tweede gesprek nog een assessment of een opdracht, dat hangt af over welke functie we in gesprek gaan. Designers geven we bijvoorbeeld een creatieve opdracht om te kijken of hun creatieve denkwijze past bij wehkamp.nl en ICT programmeurs krijgen een programmeeropdracht waarmee we kunnen bepalen of ze de programmeertalen van wehkamp.nl goed genoeg kennen.Wij vinden integriteit en betrouwbaarheid heel belangrijk. Daarom kan er tijdens het selectieproces gevraagd worden om referenties of toestemming voor andere screeningsonderzoeken.

 

Een nieuwe baan!
Na deze rondes zijn we er beide meestal wel uit. Dan gaan we praten over het contract, je arbeidsvoorwaarden en je startdatum. We zien je natuurlijk graag snel als onze nieuwe collega!

“Elke dag steeds meer leren en bijdragen aan de groei van wehkamp.nl”